Saturday, January 21, 2012

Chocolate heaven... - Magnetron Chocolade Cake

Ik zal het toegeven,
ik ben een troosteter. 
Niets lekkerder dan zielig en vol zelfmedelijden op de bank iets lekkers wegwerken. En hier is eigenlijk ook helemaal niks mis mee, zolang je het maar goed doet. Geen hele zakken chips wegwerken, of een pak koekjes; Maar iets écht lekkers, waarmee je je écht weer goed gaat voelen.
En daar heb ik het perfecte recept voor!


Wat je nodig hebt
Op deze foto ben ik alleen de chocopasta en de melk vergeten

1.Doe 2 flinke eetlepels meel in het bakje


2. Voeg daar 3 'kleine' eetlepels cacao poeder aan toe

3. Doe er 3 eetlepels suiker bij

4. Meng alle 'droge' ingrediënten goed door elkaar, en zorg dat er geen klontertjes in zitten.

5. Breek 1 ei in het mengsel

6. Voeg 3 eetlepels vloeibare boter of olie eraan toe

7. Tot slot nog 3 eetlepels melk

8. Meng alles goed door elkaar

9. En nu komt mijn geheime ingrediënt, wat het nét even wat lekkerder maakt: Chocopasta!

10. Schep 1 flinke eetlepel chocopasta uit de pot en laat het erin vallen

11. De truc is nu om de chocopasta niet helemaal erdoorheen te mengen, maar het er doorheen te 'swirlen'. Dus een paar keer roeren is genoeg

11. 2 minuten op vol vermogen (1000 watt) in de magnetron

12.  En klaar is je cake. Zoals je ziet zitten er 'vochtige' (hè bah, dat klinkt eigenlijk heel vies) stukken in, maar niks is lekkerder dan een smeuïge cake met verborgen bubbels warme chocoladesaus....


Eet smakelijk!

2 comments:

  1. Het ziet er niet heel lekker uit, maaaar chocola is altijd goed! Ik ga het wel een keer proberen. :)
    X

    ReplyDelete
  2. Ziet er best wel lekker uit , ga ik zeker eens proberen. :D

    ReplyDelete